Η Δέσποινα Βανδή και ο Λευτέρης Πανταζής από τις 6 Μαΐου θα ενώσουν τις φωνές του και τα τραγούδια τους και θα εμφανίζονται μαζί στο νυχτερινό κέντρο Barbarella στη Θεσσαλονίκη.
Έτσι, η Δέσποινα Βανδή ανέβασε την αφίσα για να προαναγγείλει τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο στο Twitter στήθηκε γλέντι, με τους σχολιαστές να εστιάζουν στην αλλοιωμένη από το υπερβολικό photoshop εικόνα της τραγουδίστριας.
Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν την αναγνώρισαν, ενώ άλλοι θυμήθηκαν το εξώφυλλο του «Γεια» από το μακρινό 2001.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.