Χάαλαντ: Ο εκπρόσωπός του διέψευσε τη συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι
Η «Daily Mail» έκανε λόγο για συμφωνία Μάντσεστερ Σίτι και Έρλινγκ Χάαλαντ, ωστόσο σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Νορβηγού επιθετικού, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Μάλιστα η συμφωνία προβλέπει ποσό-ρεκόρ για το συμβόλαιο του Νορβηγού επιθετικού. Σύμφωνα με τη Daily Mail η Σίτι προσφέρει στον Χάαλαντ συμβόλαιο ύψος 500.000 λιρών την εβδομάδα.
Ωστόσο, κάπου εδώ… χαλάνε τα σχέδια των Citizens, καθώς, όπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του Νορβηγού επιθετικού, Γιαν Άαγκε Φιόρτοφτ, δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
«Όπως έχω υποδείξει τους τελευταίους μήνες, ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα μπορούσε να καταλήξει στη Μάντσεστερ Σίτι ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτά είναι τα δύο φαβορί. Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter.
Δείτε την ανάρτηση του Φιόρτοφτ
Como he informado durante meses, Erling Haaland podría terminar en Manchester City y Real Madrid. Los dos favoritos. Pero NO hay acuerdo hasta ahora
— Jan Aage Fjørtoft 🏳️🌈 🇳🇴 💛💙 (@JanAageFjortoft) April 19, 2022
Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Χάαλαντ, ο οποίος έχει σημειώσει 16 γκολ σε 18 αγώνες πρωταθλήματος με την Ντόρτμουντ αυτή τη σεζόν και έχει δώσει πέντε ασίστ.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μέσα σε 31 μήνες καριέρας στον Ολυμπιακό, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ο πιο επιδραστικός επιθετικός των 101 χρόνων του συλλόγου, οδηγώντας τους «ερυθρόλευκους» στην πιο λαμπρή εποχή τους με γκολ, ρεκόρ και ιστορικά ορόσημα…