Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέγραψε ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν νέα ήττα, αυτή τη φορά από τους Μαϊάμι Χιτ με σκορ 112-105.
Η ομάδα του Γουισκόνσιν πήρε πολλά από τον Αντετοκούνμπο (31 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ σε 29 λεπτά), όμως αυτός ήταν που αστόχησε και σε τρίποντο με το σκορ στο 108-105, πριν ο Πέλε Λάρσον βάλει μακρινό σουτ για να… κλειδώσει το αποτέλεσμα.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 31 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 29 λεπτά συμμετοχής, με 12/22 δίποντα και 7/11 βολές.
Έτσι, οι Μπακς γνώρισαν την 38η ήττα τους, έπεσαν στο 27-38 και πλέον μόνο με θαύμα θα καταφέρουν να μπουν στο play in tournament, αφού η ψαλίδα έχει ανοίξει αρκετά από την 10η θέση.
Στο 38-29 ανέβηκαν οι Χιτ (23-11 εντός και 15-18 εκτός έδρας), που με τη σειρά τους διεκδικούν την πέμπτη θέση της Ανατολής καθώς βράζουν στο ίδιο καζάνι με τους Μάτζικ και τους Ράπτορς.
Ράιαν Ρόλινς (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 10 ασίστ) και Μπόμπι Πόρτις (19 πόντοι, 5 ριμπάουντ) ήταν οι μόνοι που υποστήριξαν τον Αντετοκούνμπο, εκτός κλίματος οι Κέβιν Πόρτερ, Κάιλ Κούζμα, Μάιλς Τέρνερ.
Ο Πέλε Λάρσον έκανε ρεκόρ καριέρας με 28 πόντους από 14 σουτ και γέμισε τη στατιστική του με έξι ριμπάουντ και έξι ασίστ, την ώρα που ο Μπαμ Αντεμπάγιο έμενε στα… ρηχά (6/20 σουτ) μετά από τους 83 πόντους που έβαλε στους Γουίζαρντς.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.