Η Βραζιλία παρουσίασε τη νέα φανέλα της με Ροναλντίνιο, Τζόρνταν, Ντόντσιτς και… βάτραχο του Αμαζονίου (pics, vids)
Ροναλντίνιο, Μάικλ Τζόρνταν, Λούκα Ντόντσιτς, δηλητηριώδεις βάτραχοι και στη μέση η νέα φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ 2026!
Η Εθνική Βραζιλίας θα πάει το καλοκαίρι στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής με στόχο να κατακτήσει το έκτο της Παγκόσμιο Κύπελλο και ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης, τρεις μήνες πριν τη σέντρα (σ.σ. στις 11/6), παρουσίασε τη νέα -εξόχως εντυπωσιακή- φανέλα της!
Το βράδυ της Πέμπτης στο Σάο Πάολο, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας πραγματοποίησε εκδήλωση όπου πρωταγωνίστησε, όχι το κίτρινο αλλά το μπλε χρώμα, αφού η παρουσίαση αφορούσε στην εκτός έδρας φανέλα της «σελεσάο», με την επίσημη παρουσίαση της πρώτης να εκκρεμεί για αργότερα μέσα στον Μάρτιο πιθανότατα.
Σε κάθε περίπτωση, στην εκδήλωση -πέρα από τη μπλε φανέλα- πρωταγωνίστησε φυσικά και αυτός που την παρουσίασε πρώτος μπροστά στις κάμερες και δεν ήταν άλλος από τον μύθο της μπάλας, Ροναλντίνιο.
Η νέα φανέλα της Βραζιλίας
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Ronaldinho pulled up to Jordan Brand’s Brazil jersey unveiling ??? @Jumpman23 pic.twitter.com/kaIzwn7zEj
— House of Heat° (@houseofheat) March 12, 2026
Η φανέλα προέκυψε από την πρώτη συνεργασία της Εθνικής Βραζιλίας με τη Jordan Brand και η «σελεσάο» θα τη φορέσει για πρώτη φορά στο φιλικό με τη Γαλλία στις 26 Μαρτίου.
Η συνολική εικόνα της νέας φανέλας έχει εμπνευστεί φυσικά από τις ρετρό μπασκετικές φανέλες, στις οποίες άλλωστε ειδικεύεται η εταιρεία που φέρει το όνομα του κορυφαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, του Μάικλ Τζόρνταν.

Επιπλέον όμως, οι Βραζιλιάνοι θέλησαν να βάλουν και τις τοπικές πινελές τους, με το σχήμα των σχεδίων και τις αποχρώσεις της φανέλας, να παραπέμπουν σε έναν από τους πιο θανάσιμους θηρευτές του Αμαζονίου, τον μπλε δηλητηριώδη βάτραχο, θέλοντας έτσι να… προειδοποιήσουν τον ανταγωνισμό για τις προθέσεις τους στο προσεχές Μουντιάλ.

Έπαιξε… μπάλα και ο Ντόντσιτς
Την ίδια ώρα πάντως που ο Ροναλντίνιο παρουσίασε τη νέα φανέλα της «σελεσάο» στους συμπατριώτες του, στον υπόλοιπο κόσμο ανέλαβε να το κάνει ένας άλλος διάσημος μπασκετικός εκπρόσωπος της Jordan Brand, ο σπουδαίος Λούκα Ντόντσιτς!
View this post on Instagram
Ο Σλοβένος σούπερσταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, εμφανίστηκε στο γήπεδο για το ματς των «λιμνανθρώπων» με τους Σικάγο Μπουλς φορώντας την εντυπωσιακή μπλε φανέλα!
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Κάνει θεραπεία, θα δούμε για το Game 2»
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
- Μπαρτζώκας: «Πάντα το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό – Δεν υπάρχει καμία κούραση» (vid)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πότε θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός
- Απογοητευμένη η Σαμπαλένκα μετά την ήττα – σοκ από την Σνάιντερ: «Θέλω να σταματήσω το τένις…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442