Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού του Carabao Cup (18:30) ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ.
Και οι δύο προπονητές έκαναν τις εκπλήξεις τους, με τον Τόμας Τούχελ να αφήνει για δεύτερο σερί παιχνίδι στον πάγκο τον Ρομέλου Λουκάκου, δίνοντας παράλληλα και γάντια βασικού στον Εντουάρντ Μεντί, παρότι σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης έχει αγωνιστεί ο Κέπα.
Από την άλλη, ο Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε να μην το κάνει αυτό και να δώσει φανέλα στον Κέλεχερ. Στον πάγκο για τη Λίβερπουλ βρίσκεται και ο Κώστας Τσιμίκας.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.