Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Με τον Κώστα Τσιμίκα στο αρχικό σχήμα, η Λίβερπουλ επικράτησε εύκολα (3-1) της Κάρντιφ, κλείνοντας μια θέση για τους «16» του FA Cup.
O Έλληνας μπακ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, έμεινε για 70 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και συνέβαλλε τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, οι Reds θα αντιμετωπίσουν στο Άνφιλντ τη Νόριτς των Γιαννούλη – Τζόλη.
Στα αξιοσημείωτα του σημερινού ματς της Λίβερπουλ και η επιστροφή του Χάρβεϊ Έλιοτ στη δράση, μετά από έξι μήνες. Μάλιστα, συνδυάστηκε και από ένα φοβερό γκολ, με τον 18χρονο παίκτη να φωνάζει ξανά παρών.
Η Λίβερπουλ έχασε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με την ομάδα του Κλοπ να καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 53’ ο Αλεξάντερ-Άρνολντ «σέρβιρε» στον Ζότα και ο Πορτογάλος με μία τρομερή κεφαλιά έκανε το 1-0.
Ο Λουίς Ντίας έκανε ντεμπούτο με τη Λίβερπουλ και από την επιμονή και υπομονή του, ήρθε το δεύτερο γκολ των Reds. Ο Κολομβιανός έκλεψε, γύρισε τη μπάλα στην περιοχή και ο Μιναμίνο έγραψε το 2-0.
Στο 76΄, ο Έλιοτ με φοβερό σουτ, έκανε το 3-0 για τη Λίβερπουλ, ενώ το μόνο που κατάφερε η Κάρντιφ ήταν να μειώσει με τον Κόλγουϊλ.
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με καταγγελία της την τιμωρία των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εβάν Φουρνιέ για όσα έγιναν στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες στη φάση των «16» του Champions League και οι οπαδοί της Βασίλισσας που ταξίδεψαν για τη ρεβάνς είχαν διάθεση για καζούρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα…