Η Χριστίνα Κοντοβά περνάει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της μαζί με την κορούλα της.
Η σχεδιάστρια μόδας μετά από 13 ολόκληρους μήνες στην Αφρική, πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με την μικρή Ada.
Η Χριστίνα Κοντοβά, ο Τζώνη Καλημέρης και η μικρή Ada πέρασαν μια μέρα στα χιόνια και απόλαυσαν πολύ.
Η σχεδιάστρια μοιράστηκε και σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, στα οποία βλέπουμε την μικρή Ada να παίζει στο χιόνι, φτιάχνοντας έναν χιονάνθρωπο.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.