ΥπΑΑΤ – Στις 152 έφτασαν οι παραβάσεις στην αγορά κρέατος
Εντατικοί έλεγχοι από ΕΦΕΤ, ΕΛΓΟ και ΔΑΟΚ στην αλυσίδα διακίνησης κρέατος.
Τους 2.042 έφτασαν οι έλεγχοι στην αλυσίδα διακίνησης κρέατος που διενήργησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥπΑΑΤ κατά την εορταστική περίοδο.
Συγκεκριμένα, από τις 15/12/2021 έως και 5/01/2022 κλιμάκια του ΕΦΕΤ, του ΕΛΓΟ και των ΔΑΟΚ, έκαναν εντατικούς ελέγχους στην αγορά προκειμένου να αποτρέψουν νοθείες προϊόντων και παράνομες ελληνοποιήσεις. Συνολικά έγιναν 2042 έλεγχοι και διαπιστώθηκαν 152 παραβάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του ΥπΑΑΤ κ. Σπήλιου Λιβανού έχει συσταθεί ομάδα εργασίας υπό την γγ του υπουργείου κυρία Χριστιάνα Καλογήρου που ως έργο έχει τον συντονισμό διενέργειας των επίσημων ελέγχων στην αλυσίδα διακίνησης κρέατος και της συμμόρφωσης της αγοράς με την ιχνηλασιμότητα και την επισήμανση του κρέατος.
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές
- Νέο βίντεο της CIA σε YouTube και X με στόχο να προσελκύσει κατασκόπους από την Κίνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)



























![Ελαιόλαδο: Νέο τοπίο αλλά με αβεβαιότητες – Πώς εξελίσσεται παραγωγή και τιμές [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/ελαιολαδο-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442