Θεσσαλονίκη – 18χρονη έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μία 18χρονη κοπέλα, έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στον τρίτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί
Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (6/1) στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μία 18χρονη κοπέλα, έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στον τρίτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Οι ένοικοι έλειπαν από το σπίτι που έπεσε η κοπέλα, με αποτέλεσμα να έρθει κλειδαράς για ν’ ανοίξει την πόρτα.
Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ να σημειωθεί ότι η 18χρονη έχει τις αισθήσεις της.
Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει ελαφρά τραύματα στα πόδια και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια της πτώσης.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας