Πεπεισμένος πως το γκολ του Τσούκαλου έπρεπε να μετρήσει εμφανίστηκε ο Γιώργος Σαραμαντάς. Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας μίλησε μετά το παιχνίδι της Τούμπας και αναφέρθηκε στην τελευταία φάση, δηλώνοντας πως κατά την άποψη του δεν υπήρχε κανένα οφσάιντ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το πως σχολιάζει το ματς; «Κάναμε αξιόλογη προσπάθεια αλλά δεν ευτυχήσαμε στο τέλος. Πιστεύω πως δεν υπήρχε off side στην τελευταία φάση και δεν θα έπρεπε να πρωταγωνιστήσει ο διαιτητής αλλά οι ποδοσφαιριστές. Θα έπρεπε να εξελιχθεί κανονικά η φάση και να πάρουμε τον βαθμό, που για μας είναι πολύτιμος».
Για το αν υπάρχουν κέρδη από το σημερινό παιχνίδι: «Είναι κέρδος η μαχητικότητα, όμως πρέπει να αφήσουμε το ματς αυτό στην άκρη καθώς δεν πήραμε κάτι. Να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που είχαμε σήμερα, Θα εστιάσουμε στο ματς της Τετάρτης που είναι εξίσου σημαντικό για μας, να δώσουμε τα πάντα».
Για το αν υπάρχει εξήγηση για τα δύο πρόσωπα εντός και εκτός: «Είχαμε την ατυχία να παίζουμε μακριά από την έδρα μας που είναι το όπλο μας, παίζαμε σε ουδέτερο γήπεδο, δεν σημαίνει κάτι όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία. Απλά μας έχει τύχει αυτή η περίοδος να κάνουμε αρνητικό ρεκόρ στην έδρα μας όμως επιστρέφοντας στην έδρα μας θα το συνδυάσουμε με θετικά αποτελέσματα».
Για τον πρώτο γύρο:
«Η Λαμία πάντα μονομαχεί, δεν κοιτάμε ματς. Στον δεύτερο γύρο θα καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια να σώσουμε την κατηγορία»
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.
Ο Λανουά απέτυχε ως επικεφαλής της ΚΕΔ και δείχνει ότι δεν μπορεί να οδηγήσει την ελληνική διαιτησία στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και σε όσο δυνατόν λιγότερα παράπονα