Η Βρετανία κατέγραψε σήμερα 54.073 νέες μολύνσεις από τον κορονοϊό SARS-CoV-2 που προκαλεί την ασθένεια COVID-19 και άλλους 132 θανάτους που σημειώθηκαν 28 ημέρες έπειτα από ένα θετικό τεστ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
Χθες, Παρασκευή, είχαν ανακοινωθεί 58.194 νέες μολύνσεις και 120 θάνατοι.
Νωρίτερα η Υπηρεσία Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφερε πως καταγράφηκαν άλλες 633 μολύνσεις από την παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός τους στη χώρα να ανέλθει στα 1.898.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.