Παναθηναϊκός – Αμφίβολος για το ντέρμπι ο Σαντ-Ρος
Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (22/11, 19:30) κρίνεται αμφίβολη.
Απρόοπτο για τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Πρίφτη. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος να μένει εκτός από τη σημερινή προπόνηση των πράσινων, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην αριστερή του γάμπα.
Ο Κουβανός δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους παίκτες και όλα αυτά μία μέρα πριν το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (22/11, 19:30).
Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, μετά και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί, με τη συμμετοχή του να κρίνεται αμφίβολη αυτή την στιγμή. Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει ούτε στους Φέρελ και Φλόιντ, οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.