Το Ντουμπάι σχεδιάζει να συγχωνεύσει τα υπουργεία Τουρισμού και Οικονομίας με την προσδοκία να προσελκύσει 25 εκατ. τουρίστες το 2025, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε το Σάββατο στο twitter ο σεΐχης Χαμτάν Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, πρίγκηπας του θρόνου.
Changes in the government sector reflect the new vision of @HHShkMohd to further transform Dubai’s development & reinforce its status as one of the world’s leading cities. I would like to personally thank Sami Al Qamzi for his contributions during the past period.
Ο ηγέτης του Ντουμπάι Σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ είπε ότι οι κύριοι στόχοι του νέου υπουργείου είναι η αύξηση της προστιθέμενης αξίας του βιομηχανικού τομέα κατά 150% τα επόμενα πέντε χρόνια, η ενίσχυση των εξαγωγών τοπικών προϊόντων κατά 50% και η αύξηση του αριθμού των τουριστών κατά 40%, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.
Πρόσθεσε ότι το Εμιράτο στοχεύει να προσελκύει 100.000 εταιρείες σε 3 χρόνια, 400 παγκόσμιες οικονομικές εκδηλώσεις ετησίως έως το 2025 και να ενθαρρύνει εταιρείες του ιδιωτικού τομέα και οικογενειακές επιχειρήσεις να εισαχθούν στην χρηματοπιστωτική αγορά και το χρηματιστήριο του Ντουμπάι.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.