Χάλκινο στο Παγκόσμιο οι Κατζουράκη και Φραντζεσκάκης
Με χάλκινο μετάλλιο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο μικτό σκητ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκοποβολής εφήβων/νεανίδων στο Περού οι Εμμανουέλα Κατζουράκη και Νίκος Φραντζεσκάκης.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Εμμανουέλα Κατζουράκη και Νίκος Φραντζεσκάκης στο μικτό σκητ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκοποβολής εφήβων/νεανίδων στο Περού.
Μετά τις σημαντικές επιδόσεις τους στα ατομικά τους αγωνίσματα, οι Κατζουράκη, Φραντζεσκάκης ένωσαν τη θέλησή τους για διάκριση και έφεραν την επιτυχία.
Αφού πρώτα έθεσαν εκτός, με σκορ 2-1, τους Αμερικανούς Έλις και Ρος, στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, αποδείχτηκαν ανώτεροι των Ιταλών Τζιάντα Λόνγκι και Τζιανμάρκο Τούζι.
Συγκεκριμένα, πήραν διαφορά δύο βαθμών από τον πρώτο βατήρα. Τη διαφορά αυτή κατάφεραν, βολή με τη βολή, να την κρατήσουν μέχρι τέλους.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.