Ο Άρης έριξε τη «βόμβα» της πρώτης αγωνιστικής στην Basket League, κάνοντας την ανατροπή απέναντι στον Παναθηναϊκό και επικρατώντας με 81-71.
Ο προπονητής των θριαμβευτών, Γιάννης Κάστριτης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα και αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καστρίτη:
«Είναι ξεκάθαρο ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως θέλουμε, όπως δουλεύουμε. Στα αποδυτήρια είπαμε ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος να γυρίσουμε πίσω χωρίς ίχνος δύναμης από την υπερπροσπάθεια.
Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, κατέθεσαν ψυχή σήμερα. Είναι καταδικασμένη αυτή η ομάδα να κερδίζει όταν παίζει παραπάνω από τις δυνάμεις της, όταν είναι ακόμη και στο 90% μπορεί να χάνει από όλους.
Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια σε διοικητικό επίπεδο. Και μόνο το ότι είμαστε στο παρκέ είναι ένας τίτλος. Κάθε μέρα είναι ημέρα επιβίωσης».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ
Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για το ματς με την Φερεντσβάρος (22/1) για το Europa League, με τον Γιώργο Κάτρη να είναι στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.