Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, η μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, δίνει αύριο το πρώτο του ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Σε αποκλειστική του συνέντευξη στον ΟΠΑΠο αργεντινός επιθετικός μιλά για το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων και τονίζει:
«Κάθε παίκτης θέλει να σκοράρει σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Μακάρι να μπορέσω να πετύχω γκολ και να βοηθήσω με αυτόν τον τρόπο τον Παναθηναϊκό να κερδίσει».
Πώς αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα; Ποιοι τον επηρέασαν στην απόφασή του να επιλέξει τον Παναθηναϊκό; Με ποιο ντέρμπι στην Αργεντινή συγκρίνει την κόντρα των «αιωνίων» αντιπάλων; Πόσο σημαντική ήταν η νίκη με 5-1 κατά του Βόλου πριν από το Καραϊσκάκη; Θα καταφέρει να πάρει εφέτος το εισιτήριο για την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός; Ποιο είναι το μεγάλο του όνειρο;
Δείτε τις απαντήσεις στο βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη του Σεμπαστιάν Παλάσιος στον ΟΠΑΠ:
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η Super League δημοσίευσε τη συνολική προσέλευση στα γήπεδα, με τον Ολυμπιακό να είναι πρώτος με διαφορά, ενώ συνολικά τη φετινή σεζόν σημειώθηκε ρεκόρ δεκαετίας.