Το όνομα του Μαουρίσιο φιγουράρει στο απουσιολόγιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για δεύτερη μέρα, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού για ιατρικό λόγο.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ δέχτηκε μία κλωτσιά στο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο και επειδή πονάει, γυμνάζεται σε πιο συντηρητικούς ρυθμούς. Παρότι το χτύπημα δεν εμπνέει σοβαρή ανησυχία, εντούτοις προβληματίζει το ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού.
Για την ώρα, το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι ότι ο Μαουρίσιο θα αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Άλλωστε, είναι επιθυμία και του ίδιου να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, εφόσον τον εμπιστευτεί ο Γιοβάνοβιτς.
Όμως, η κατάσταση του 33χρονου μέσου θα επανεξετάζεται κάθε μέρα, για να αποφασιστεί η σωστή διαχείριση του παίκτη, ενώ μεσολαβούν τρεις μέρες μέχρι την Κυριακή.
Την Πέμπτη, ο Μαουρίσιο πήρε μέρος στο ζέσταμα και στις διατάσεις της ομάδας και έπειτα, συνέχισε με ατομικό.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.