Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Λειψίας για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions Leagueκαι έφτασε τους 4 βαθμούς, όσους έχει και η Παρί Σεν Ζερμέν.
Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Λειψίας και έφτασε τους 4 βαθμούς στον όμιλο, ισοβαθμώντας με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Η Λειψία ήταν το φαβορί και έμοιαζε να το επιβεβαιώνει από νωρίς, αφού στο 6ο λεπτό ο Ενκουκού πλάσαρε όμορφα μετά από μπαλιά του Φόρσμπεργκ, βάζοντας μπροστά την ομάδα του.
Οι Βέλγοι ωστόσο ήταν απολαυστικοί στα επόμενα λεπτά και έφτασαν δύο φορές πολύ κοντά στην ισοφάριση, με τον Γκουλάτσι να τους σταματά. Στο 22′ όμως δεν μπόρεσε να κάνει ούτε αυτός κάτι, με τον Βανάκεν να φέρνει το ματς στα ίσα, με ένα γκολ που σε πρώτο χρόνο ακυρώθηκε για οφσάιντ και τελικά μέτρησε μέσω VAR.
Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν σταμάτησαν εκεί και πριν λήξει το ημίχρονο έφεραν… τούμπα το ματς, με τον Ριτς να πλασάρει σε κενή εστία, έπειτα από φάση διαρκείας και σουτ του Βανάκεν που κόντραρε. Λίγο πριν το 70′ η Μπριζ πέτυχε και τρίτο τέρμα, όμως αυτό ακυρώθηκε για οφσάιντ.
Οι Βέλγοι κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα αυτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και έφτασαν και αυτοί τους 4 βαθμούς.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται στην κρισιμότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας τους και ενώ... συσσωρεύουν αρνητικά ρεκόρ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.
Τους μεγαλύτερους ελληνικούς ποδοσφαιρικούς θριάμβους, αυτόν της Εθνικής ομάδας στο Euro 2004 και αυτόν του Ολυμπιακού στο Europa Conference League 20 χρόνια αργότερα, επέλεξε η UEFA για να ευχηθεί στη χώρα μας για την 25η Μαρτίου.