Με προορισμό τη Σύρο θα αναχωρήσει, από το Λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Τετάρτης (29/9) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία θα αντιμετωπίσει σε δυο φιλικές αναμετρήσεις τον Φοίνικα.
Το αρχικό πρόγραμμα που προέβλεπε τριάδα φιλικών διαφοροποιήθηκε καθώς οι δυο ομάδες δεν θα αναμετρηθούν την Τετάρτη (29/9), με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν προπόνηση στη Σύρο. Την Πέμπτη (30/9) στις 17:30 θα δοθεί το πρώτο φιλικό και την Παρασκευή (1/10) στις 12:00 το δεύτερο.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης θα έχει για πρώτη φορά από την ημέρα έναρξης της προετοιμασίας όλους τους αθλητές στη διάθεσή του, αφού ενσωματώθηκαν οι διεθνείς Άλεν Παγένκ και Πάβλε Πέριτς.
Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τη Σύρο, αποτελείται από τους: Άλεν Παγένκ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Δημήτρη Ζήση, Σταύρο Κασαμπαλή, Νίκο Ζουπάνη, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Δημήτρη Τζιάβρα, Ανέστη Δαλακούρα, Πάβλε Πέριτς, Δημήτρη Εφραιμίδη
Φινάλε στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Άρη για φέτος, μετά τη βαριά ήττα με 111-92 στη Ρουμανία από την ανώτερη Κλουζ, η οποία προκρίθηκε στα πλέι οφ του EuroCup.
LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη τους με 3-1 σετ (25-14, 25-16, 19-25, 25-14) επί του Μίλωνα στο κλειστό «Μ. Μερκούρη».