Η Αργεντινή βλέπει τον τελευταίο μεγάλο από τη χρυσή γενιά να αφήνει το μπάσκετ και τον αποχιρετά καταλλήλως. Ο Λουίς Σκόλα ήταν εκείνος που ανέλαβε να πάρει την ομάδα «στις πλάτες του μετά την αποχώρηση του Μανού Τζινόμπιλι και τα πήγε περίφημα ως «πρώτο βιολί» με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019.
Η Ομοσπονδία της χώρας τον ευχαρίστησε για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια με ένα όμορφο μήνυμα στο Instagram γράφοντας: «Σήμερα δεν είναι μια ακόμη μέρα για το μπάσκετ της Αργεντινής. Είναι το αντίο ενός θρύλου. Έπαιξε στην εθνική ομάδα για 22 χρόνια, 22 τουρνουά, 173 αγώνες και είχε 2.857 πόντους. Καλή επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της ζωής σου, Λουίς Σκόλα», με φωτογραφίες του από διεθνείς διοργανώσεις.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Απίστευτο κι όμως… κιτρινόμαυρο! Η ΑΕΚ μπορεί να πρόσφερε υπερπολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα, αλλά -άθελά της- έβαλε «τρικλοποδιά» στη χώρα μας για τη 10η θέση στη βαθμολογία της UEFA
Ο προπονητής της Παρί, Φραντσέσκο Ταμπελίνι μίλησε για την κίνηση του Εργκίν Αταμάν και τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ειδικά μετά την ένσταση του Τούρκου.
Ημέρα κληρώσεων για Παναθηναικό και ΑΕΚ που το μεσημέρι θα μάθουν τους αντιπάλους τους στους «16» του Europa League και του Conference League, αντίστοιχα.