Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Ο Μπίσεσβαρ βρέθηκε στην περιοχή, ο Κανελλόπουλο του πάτησε το πόδι, με τον διαιτητή να μη δείχνει παράβαση στην αρχή.
Ωστόσο, στη συνέχεια είδε τη φάση από το VAR και έδωσε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο Βιεϊρίνια, ο οποίος έκανε το 0-1 στο 27′ για τους Θεσσαλονικείς.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»
Ο Μάικ Τζέιμς με ανάρτησή του εξήγησε πως η αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τη Μονακό αποτέλεσε κάποιου είδους αφύπνιση για κάποιους παίκτες των Μονεγάσκων.