Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Γουέστ Χαμ, για την 5η αγωνιστική της Premier League, με τον Νταβίντ Ντε Χέα να πιάνει πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Ο Μόγιες μόλις είδε τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα, μετά το χέρι του Λουκ Σο, έβαλε ως αλλαγή τον Νομπλ για να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών.
Ο έμπειρος μέσος πήρε τα βήματα, σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.
Αυτό ήταν το πρώτο πέναλτι που απέκρουσε ο Ντε Χέα μετά από 7 χρόνια! Τελευταία φορά που έπιασε πέναλτι ο Ισπανός τερματοφύλακας στην Premier League ήταν στις 5/10/2014 στο παιχνίδι με την Εβερτον, όταν είχε αποκρούσει την εκτέλεση του Λέιτον Μπέινς.
Από τότε μέχρι σήμερα, 21 ποδοσφαιριστές είχαν βρεθεί απέναντί από τον Ντε Χέα και όλοι είχαν καταφέρει να σκοράρουν. Μέχρι τον Νομπλ, που είδε τον Ισπανό τερματοφύλακα να πέφτει σωστά και να αποκρούει την εκτέλεσή του.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.