Τεσσάρα του Ολυμπιακού Κ15 επί του Παναθηναϊκού (4-1)
Με μία μεγάλη εμφάνιση, η Κ15 του Ολυμπιακού δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Παναθηναϊκό και επικράτησε με 4-1 στην Παιανία σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες.
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Κ15 του Ολυμπιακού έδειξε τα «δόντια» της απέναντι στον Παναθηναϊκό και επικράτησε εύκολα με 4-1 μέσα στην Παιανία, σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζουριδάκη, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι των «μικρών», συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία τους για την έναρξη του πρωταθλήματος της Κ15 της Super League.
Ο Ζουριδάκης ήταν αυτός που σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ και διαμόρφωσε έτσι το 2-0 του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλης έκανε το 3-1 και έδωσε ξανά στους ερυθρόλευκους «αέρα» δύο τερμάτων, ενώ το τελικό 4-1 για τον Ολυμπιακό διαμόρφωσε ο Δαρβίρας.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»
Ο Μάικ Τζέιμς με ανάρτησή του εξήγησε πως η αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τη Μονακό αποτέλεσε κάποιου είδους αφύπνιση για κάποιους παίκτες των Μονεγάσκων.