Έλλειψη ψυχραμίας και αποτελεσματικότητας είχε ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ, σύμφωνα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έδωσε τα συγχαρητήρια του στον ΠΑΣ, ενώ ανέφερε πως το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμεναν στο στρατόπεδο των «πράσινων».
Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:
«Πρώτα πρέπει να πω συγχαρητήρια στα Γιάννενα. Δεχτήκαμε ένα γκολ στην αρχή του ματς. Μας χρειαζόταν λίγος χρόνος στο πρώτο ημίχρονο για να αποκτήσουμε τον έλεγχο. Ουσιαστικά τον είχαμε χωρίς να δημιουργούμε επικίνδυνες καταστάσεις για τον αντίπαλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν ήρθε το γκολ. Υπήρξε μία μεγάλη προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Δε με προβλημάτισε κάτι ιδιαίτερα. Θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι όσο είχαμε την μπάλα στα πόδια».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.