Σε μία επιλογή, με μηδενικό ρίσκο, που μπορεί να τους βοηθήσει αρκετά, προχώρησαν οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, υπογράφοντας τον ταλαντούχο Μαρκίζ Κρις.
Έτσι ο φόργουορντ/σέντερ θα παλέψει στο training camp για μία θέση στο ρόστερ των Μπλέιζερς, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα του Πόρτλαντ για μη εγγυημένο συμβόλαιο.
Ο Κρις αγωνίστηκε την προηγούμενη διετία στους Γουόριορς, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Καβαλίερς, Ρόκετς και Σανς.
Να σημειωθεί ότι ο Κρις τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο τον Δεκέμβριο του 2020, ωστόσο αποθεραπεύτηκε και δηλώνει έτοιμος για το camp των Μπλέιζερς.
Ο Καλιφορνέζος φόργουορντ μετράει 8 πόντους και 4,9 ριμπάουντ/μέσο όρο σε 258 ματς στο ΝΒΑ, ενώ το 2016 επιλέχθηκε στο νούμερο 8 του ντραφτ.
Free agent C/F Marquese Chriss has agreed to a non-guaranteed deal with the Portland Trail Blazers, sources tell @TheAthletic@Stadium. Chriss has fully recovered from broken leg last December and will compete for a roster spot in Blazers’ camp.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Κώστας Λούδης, παλιά δόξα του ελληνικού πόλο και νυν τεχνικός της Εθνικής Τουρκίας, αποθέωσε την Ελλάδα για την πορεία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και εξήγησε γιατί είναι το φαβορί για το χρυσό.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.