Στη σύλληψη 19 ατόμων για πλαστογραφία πιστοποιητικών προχώρησαν οι αρχές στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, «Νίκος Καζαντζάκης», από τις 23 Αυγούστου έως και τις 29 Αυγούστου.
Πρόκειται για 15 άνδρες και 4 γυναίκες -όλοι αλλοδαποί- που σε έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας, Βελγίου, Γερμανίας, Ρουμανίας, Σλοβακίας, Ισπανίας, Σλοβενίας και Γεωργίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία και Ισπανία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας