Νέα μέτρα – Έτσι θα λειτουργήσουν θέατρα, συναυλίες και σινεμά από τις 13 Σεπτεμβρίου
Τα νέα μέτρα Δημόσιας Υγείας αφορούν σε ανεμβολίαστους πολίτες
Ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν για όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.
Με βάση αυτά, οι ανεμβολίαστοι θα πηγαίνουν σε θέατρα και κινηματογράφους με rapid test αντιγόνου έως και 48 ώρες πριν, καθώς οι συγκεκριμένοι χώροι θεάματος θα λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες τους τελευταίες έξι μήνες.
Στην είσοδο θα γίνεται έλεγχος της βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης και έλεγχος ταυτοπροσωπίας με την εφαρμογή covid free app.
Σημειώνεται πως οι επιχειρήσεις θα μπορούν βάσει νόμου να επιλέγουν να λειτουργούν ως αμιγείς χώροι με εμβολιασμένους και νοσήσαντες.
Η χρήση μάσκας για τους θεατές είναι υποχρεωτική, ενώ παράλληλα και εκτός αυτών, όπου υπάρχει συνάθροιση, θα πρέπει να υπάρχει σήμανση για υποχρεωτική χρήση μάσκας.
Σημειώνεται πως η ισχύς των νέων μέτρων είναι από 12 Σεπτεμβρίου έως 31 Μαρτίου 2022.

Διαβάστε επίσης:
- To σκάνδαλο Μογκερίνι «κατάπιε» την ευρωπαϊκή συμφωνία κατά της διαφθοράς
- O Γ.Γ. της FIBA Ανδρέας Ζαγκλής για την πιθανή ημερομηνία έναρξης του ΝΒΑ Europe
- Ούτε κρύο, ούτε χιλιόμετρα: «Ερυθρόλευκη» η εξέδρα και στην Αστάνα (pics)
- Τυχαίες μεταλλάξεις μετατρέπουν το σώμα μας σε γενετικό μωσαϊκό
- Θεσσαλονίκη: Πτώση μεγάλου δένδρου στη Χαριλάου – Καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις βάζει στη θέση του τον Ταραντίνο – Kοκαΐνη, τοξικότητα, IDF και ενόχληση με όλα
- Ρωσία: Νεκρά τα μέλη του πληρώματος του στρατιωτικού μεταγωγικού που συνετρίβη κοντά στη Μόσχα
- Έφοδος του ελληνικού FBI στις φυλακές Κασσάνδρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442