Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε οικοπεδικούς χώρους με χαμηλή βλάστηση ανάμεσα σε κατοικίες σε περιοχή μεταξύ της Ανθούσας και της Παλλήνης.
Ισχυρή δύναμη
Στο σημείο βρίσκεται ήδη και επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με 25 πυροσβέστες και 12 οχήματα.
Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι εξαιτίας της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αγίου Αθανασίου από το ύψος της οδού Αγίας Παρασκευής.
Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς σήμερα Τρίτη.
Η μάχη που δίνουν οι πυροσβέστες επικεντρώνεται στην προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωσή της ώστε να μην κινδυνέψουν άνθρωποι και περιουσίες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας