Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ζήρια στο Αίγιο. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις με στόχο να μην εξαπλωθεί η φωτιά και να καταφέρουν να τη σβήσουν.
Πιο συγκεκριμένα, έχουν ήδη κινητοποιηθεί 49 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 14 οχήματα, 1 ελικόπτερο και 4 αεροπλάνα με το BERIEV-200. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες, ενώ στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσε και συνδράμει και η υδροφόρα του Δήμου.
Η επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής στο Twitter
Στην #πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ζήρια Αιγίου επιχειρούν 49 #πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 14 οχήματα, 1 Ε/Π και 4 Α/Φ με το BERIEV-200.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).