Σχεδόν 50 πυρκαγιές σε 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα
Το Σάββατο ανησυχία προκάλεσε η φωτιά στην Κορινθία, ενώ την Κυριακή η πυρκαγιά στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Αραχναίο
Το σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς ξέσπασαν δεκάδες πυρκαγιές στη χώρα, με τον μηχανισμό της Πυροσβεστικής να δοκιμάζει και πάλι την αντοχή του.
Συνολικά τα δύο τελευταία 24ωρα εκδηλώθηκαν 93 πυρκαγιές. Το Σάββατο ανησυχία προκάλεσε η φωτιά στην Κορινθία, ενώ την Κυριακή η πυρκαγιά στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Αραχναίο. Έγινε προληπτική εκκένωση στην περιοχή και στάλθηκε μήνυμα από το 112.
Επιπλέον, μεγάλη ήταν η κινητοποίηση και σε εναέρια μέσα.
Το τελευταίο διάστημα θα πρέπει οι πολίτες να δείχνουν προσοχή, γιατί η σημερινή και οι επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες και είναι αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιών, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των ανέμων.
Θα πρέπει να αποφεύγονται οι θερμές εργασίες στην ύπαιθρο, να μην καίμε χόρτα, να μην πετάμε τσιγάρα, να μην ανάβουμε ψησταριές μέσα σε δάση και να καθαρίζουμε τις αυλές μας.
- ΠΑΣΟΚ: Τα «καρφιά» Ανδρουλάκη, το άρθρο 110 και το πρέσινγκ στο Μαξίμου
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Σαουδική Αραβία: Ελληνικοί Patriot αναχαίτισαν βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη
- Όταν η ΝΔ ομολογεί ότι θέλει να μετατρέψει το προεκλογικό της πρόγραμμα και το ιδεολογικό της στίγμα σε συνταγματική διάταξη
- Ισπανία – Γαλλία: Πύρινη κόλαση – Πάνω από 220 χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Διακοπές: Ταξίδια ανάλογα με την κάθε γενιά – Τι προτιμούν Gen Z, Millennials, Gen X και Boomers
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου δεν μας τα λέει καλά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)























![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442