Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Superleague, με τον Ολυμπιακό την πρώτη αγωνιστική να αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ατρόμητο (21-22/8).
Οσον αφορά στα ντέρμπι, στον πρώτο γύρο οι Ερυθρόλευκοι θα παίξουν στο Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Αρη, ενώ θα αντιμετωπίσουν στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για τον Ολυμπιακό θα είναι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι των Πειραιωτών με το Τριφύλλι θα γίνει στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου.
Την 7η αγωνιστική οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν στο Καραϊσκάκη τον ΠΑΟΚ. Το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 16-17 Οκτωβρίου, ενώ την 10η αγωνιστική οι Ερυθρόλευκοι θα παίξουν με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (6-7/11).
Στο τελευταίο της ντέρμπι για τον πρώτο γύρο, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα αντιμετωπίσει τον Αρη στο Φάληρο, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί το διήμερο 4-5 Δεκεμβρίου.
Στον δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός θα δώσει τρία ντέρμπι εκτός έδρας, αφού θα αγωνιστεί σε Λεωφόρο, Τούμπα και «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.