Ο εφημέριος της εκκλησίας της Αλμυρής Κορινθίας είναι ο νεκρός ο οποίος βρέθηκε εντός του καμένου οχήματος που βρέθηκε μεταξύ Αθικίων και Χιλιομοδίου στην Κορινθία το απόγευμα της Κυριακής.
Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν περαστικοί στην Κορινθία όταν εντόπισαν ένα καμένο αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν απανθρακωμένο το πτώμα του οδηγού.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα hlektra.gr, το περιστατικό συνέβη έξω από το χωριό Αθίκια προς το χωριό Χιλιομόδι το απόγευμα της Κυριακής και προκάλεσε συναγερμό στις αρχές.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.