Ηράκλειο: Τον κατηγορούσε ότι είχε ερωτική σχέση με τη γυναίκα του και του ζητούσε 50.000 ευρώ
Ο επιχειρηματίας μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση και μετά τον ξυλοδαρμό του, πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου υποβάλλοντας μήνυση στο ζευγάρι και δείχνοντας στους αστυνομικούς τα μηνύματα που του είχαν στείλει
Το ποσό των 50.000 ευρώ προσπαθούσε να αποσπάσει από επιχειρηματία του Ηρακλείου ένας άνδρας, ισχυριζόμενος ότι είχε ερωτική σχέση με τη σύζυγο του.
Η γυναίκα ήταν υπάλληλος του 46χρονου επιχειρηματία και ο άνδρας της τον εκβίαζε και του ζητούσε να του καταβάλλει και το ποσό των 50.000 ευρώ.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, ήθελε εκτός από τις 50.000 ευρώ, να την απολύσει και να την αποζημιώσει ως ορίζει ο νόμος.
Τόσο εκείνος όσο και η 43χρονη γυναίκα έστελναν μηνύματα στον Ηρακλειώτη επιχειρηματία απαιτώντας το χρηματικό ποσό. Ο επιχειρηματίας δεν έδωσε σημασία στις κατηγορίες και στις απειλές τους μέχρι τη στιγμή που ο «θιγμένος» σύζυγος τον «επισκέφτηκε» και τον ξυλοκόπησε.
Υπέβαλε μήνυση
Ο επιχειρηματίας μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση και μετά τον ξυλοδαρμό του, πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου υποβάλλοντας μήνυση στο ζευγάρι και δείχνοντας στους αστυνομικούς τα μηνύματα που του είχαν στείλει και που είχαν κυρίως να κάνουν με την χρηματική τους απαίτηση.
Οι αστυνομικοί της Υ.Α Ηρακλείου συνέλαβαν το ζευγάρι, με την κατηγορία του εκβιασμού και αναμένεται να οδηγηθούν και οι δύο στον εισαγγελέα Ηρακλείου.
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442