Τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Οινογνωσία»
Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΚΕΟΣΟΕ τα προσωρινά αποτελέσματα των αιτημάτων για τον β΄ κύκλο αιτημάτων στο πρόγραμμα κατάρτισης «Οινογνωσία».
Αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα της ΚΕΟΣΟΕ (www.keosoe.gr/) τα προσωρινά αποτελέσματα επιτυχόντων, επιλαχόντων και απορριφθέντων δικαιούχων για το β’ κύκλο του προγράμματος «Οινογνωσία», λαμβάνοντας υπ’ όψιν την Περιφερειακή κατανομή τόσο των προγραμμάτων όσο και του αριθμού ωφελούμενων όπως ορίστηκαν στην 2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και που συνολικά ανέρχονται στους 507 εργαζόμενους αποκλειστικά του ιδιωτικού τομέα.
Έτσι, εξετάστηκαν και αξιολογήθηκαν μια προς μια και οι 1.237 αιτήσεις, που παρελήφθησαν από την ΚΕΟΣΟΕ εμπρόθεσμα, από τις οποίες 503 ωφελούμενοι κρίθηκαν ως επιλεγέντες /επιτυχόντες για ένταξη στις δράσεις κατάρτισης και πιστοποίησης της Πράξης, 716 ωφελούμενοι κρίθηκαν ως επιλαχόντες και 18 ως απορριπτέοι επειδή δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για δικαίωμα συμμετοχής που έθετε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Οι επιτυχούσες και οι επιτυχόντες με την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων (μετά την υποβολή και αξιολόγηση τυχόν ενστάσεων) θα λάβουν πλήρεις οδηγίες για τις περαιτέρω διαδικασίες.
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
- The Lowdown – H νέα δραματική σειρά του Ίθαν Χοκ είναι ξεκαρδιστικά συγκινητική
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2026 και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)










































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442