Γκλεν Κλόουζ: To twerk της γίνεται το απόλυτο viral των Όσκαρ
Η 74η χρονη Γκλεν Κλόουζ μπορεί να έχασε για ακόμα μια φορά το πολυπόθητο βραβείο Όσκαρ, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις με χορεύοντας το «Da Butt»
Μπορεί η Γκλεν Κλόουζ να έχασε το πολυπόθητο αγαλματάκι στην 93η απονομή των βραβείων Όσκαρ, όμως η ταλαντούχα ηθοποιός κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με έναν χορό-έκπληξη που προσέφερε κατά τη διάρκεια της τελετής.
Η Γκλεν Κλόουζ βρέθηκε για όγδοη φορά υποψήφια για Όσκαρ χάρη στην ερμηνεία της στο «Hillbilly Elegy» και δυστυχώς έφυγε για μία ακόμη φορά με άδεια χέρια.
Μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα της στα 93α Βραβεία Όσκαρ, η 74χρονη σταρ είναι πλέον επίσημα η ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες στη διοργάνωση αλλά χωρίς καμία νίκη σε ολόκληρη τη λαμπρή καριέρα της.
Ωστόσο η ταλαντούχα σταρ δεν πτοήθηκε από την ήττα της στην κατηγορία Β’ Γυναικείου Ρόλου – με το αγαλματάκι να πηγαίνει τελικά στην Yuh-Jung Young για τον ρόλο της στην ταινία «Minari» και παρέμεινε χαμογελαστή και κεφάτη για το υπόλοιπο της βραδιάς.
Μάλιστα κατάφερε με τον τρόπο της να αφήσει με τον δικό της τρόπο την υπογραφή της στην ιστορία των Όσκαρ, όχι με τις ερμηνευτικές, αλλά με τις χορευτικές της ικανότητες.
Χορεύοντας το «Da Butt» σε ένα αναπάντεχο twerk, η Γκλεν Κλόουζ άφησε τους συναδέλφους της σταρ αλλά και το κοινό με ανοιχτό το στόμα.
Ο τολμηρός χορός έκπληξη της Κλόουζ προέκυψε όταν της πλησίασε ο κωμικός και συμπαρουσιαστής της τελετής Λιλ Ρέλ Χάουερι, ζητώντας της να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι όπου καλούνταν να αναγνωρίσει την μουσική που ακουγόταν.
Η Κλόουζ αναγνώρισε αμέσως το «Da Butt», το διάσημο κομμάτι των Experience Unlimited από τη δεκαετία του ’80 που συμπεριλαμβανόταν στο soundtrack της ταινίας School Daze του Σπάικ Λι.
- «Καυτή» σοκολάτα – Γιατί ανατιμήθηκε επτά φορές πάνω από τον πληθωρισμό – Οι αποκλίσεις μεταξύ χωρών της ΕΕ
- Θεσσαλονίκη: 43χρονος κακοποιούσε σκύλο μπροστά στην ιδιοκτήτριά του – Συνελήφθησαν και οι δύο
- Ο Γιαννακόπουλος σε ρόλο… Akyla με την κούπα της Euroleague (vid)
- Η Ελένη Γιαννατσούλια μιλά για τον Γιώργο Μαζωνάκη
- Στη Μεγάλη Βρετανία τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας για διμερείς συνομιλίες
- ΛεΜπρόν: «Ο Ντόντσιτς είναι ο κορυφαίος της γενιάς του»
- ΗΠΑ: Όχι και τόσο διπλωματικό: Η πορεία των Γουίτκοφ, Κούσνερ και Τραμπ προς τον πόλεμο του Ιράν
- Απίθανος ο Αντονέλι στη Σανγκάη – Θρίαμβος με 1-2 για τη Μercedes (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442