H AEK μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό με 5-1 βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με το κλίμα στην ομάδα να είναι βαρύ.
Τα αποτελέσματα από μόνα τους δε γίνεται να αντιστρέψουν το κλίμα, ενώ η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στη χθεσινή προπόνηση και τα «γκάζια» σε όλους, όπως και η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ, δρομολόγησαν εξελίξεις στην Ένωση.
Πιο συγκεκριμένα, ο ανδαλουσιανός τεχνικός εμφανίστηκε ενωτικός, έδωσε σύνθημα για αντίδραση και εξήγησε τι εννοούσε με το «δεν μπορούν παραπάνω» στις δηλώσεις του μετά το ματς με τους Ερυθρόλευκους και την 5άρα στο ΟΑΚΑ , ενώ ξεκαθάρισε στους συνεργάτες του πως σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να αδειάσει τους παίκτες του.
«Πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη στις αποτυχίες. Ποτέ δεν έχω κάνει δημόσια κριτική σε έναν παίκτη. Αντίθετα, τους καλύπτω. Δεν ήθελα να πω ότι είναι άχρηστοι, αλλά ότι με τα όσα έχουν συμβεί από την αρχή της σεζόν, την ελλιπή προετοιμασία, τα προβλήματα τραυματισμών, τα κρούσματα κοροναϊού και όσα δεν επέτρεψαν να γίνεται ροτέισον, αλλά και την κακή ψυχολογία, οι παίκτες έχουν φθάσει στα όριά τους και έχουν… κρασάρει! Δική μου είναι η ευθύνη, όχι δική τους» έλεγε χαρακτηριστικά.
Στην ομιλία του τόσο προχθές, μετά τη συντριβή, όσο και χθες στα Σπάτα, ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα.
«Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Εδώ που έχουμε φτάσει δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε και να κοιτάξουμε μπροστά. Οφείλουμε να βγάλουμε αντίδραση και εγωισμό» ανέφερε.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ
Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για το ματς με την Φερεντσβάρος (22/1) για το Europa League, με τον Γιώργο Κάτρη να είναι στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.