Φαν Σιπ : Μας δίνει ώθηση το καλό αποτέλεσμα με την Ισπανία – Πρέπει να είμαστε ταπεινοί
Στην έξτρα ώθηση που πήρε η Εθνική Ελλάδας από το πολύ μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στην Ισπανία στάθηκε ο Τζον Φαν Σιπ ενόψει του αυριανού φιλικού παιχνιδιού με την Ονδούρα
Στην έξτρα ώθηση που πήρε η Εθνική Ομάδα από το μεγάλο αποτέλεσμα με τους Ισπανούς στάθηκε ο Τζον Φαν Σιπ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για την αυριανή (28/3, 17:00) φιλική αναμέτρηση με την Ονδούρα.
Ο Ολλανδός ανέφερε πως το αποτέλεσμα αυτό δίνει δύναμη στους ποδοσφαιριστές και για τα επόμενα παιχνίδια, ενώ μίλησε και για την κλήση του Αλεξανδρόπουλου.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για Ονδούρα: «Δεν ξέρουμε τόσα για την Ονδούρα. Έχουμε κάποια ματς όπως με τη Λευκορωσία. Θα επικεντρωθούμε στην ομάδα μας. Αντίθετα με την Ισπανία, θα έχουμε παραπάνω την μπάλα και αυτό θέλουμε και με Ονδούρα και με Γεωργία. Να είμαστε συγκεντρωμένοι».
Για Αλεξανδρόπουλο: «Είναι νεαρός παίκτης. Τον παρακολουθούσαμε. Έχει κάνει βήματα προόδου. Έχει να μάθει πολλά ακόμα, όμως είχαμε λόγο να τον καλέσουμε μετά το πρόβλημα του Πέλκα. Ελπίζουμε να είναι ΟΚ ο Πέλκας, αλλά θέλουμε παραπάνω παίκτες και για τη Γεωργία. Ίσως να τον δούμε να παίζει και να δούμε την πρόοδό του».
Για τα αποτελέσματα με μικρές και μεγάλες ομάδες: «Είχαμε ομάδες από την Ευρώπη με καλά αποτελέσματα, όπως τη Σλοβενία και το Κόσοβο. Δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Ας μην ξεχνάμε πού ήταν η Εθνική και πού είναι. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα. Να παίρνουμε αποτελέσματα και να σκοράρουμε».
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μικροσκοπική πρωτεΐνη που μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητη φαίνεται πως επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζαμε την πείνα.
Η Άρσεναλ μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ από την Μπόρνμουθ, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει εν τέλει με 3-2 εκτός έδρας, αποκτώντας μεγαλύτερη διαφορά από τους διώκτες της
Μετά την κατάκτηση του Betsson Super Cup ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε δήλωση για τη νέα επιτυχία του Ολυμπιακού και παράλληλα έστειλε μήνυμα για ακόμη περισσότερες επιτυχία στο μέλλον.
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Betsson Super Cup με 3-0 επί του ΟΦΗ και λίγη ώρα αργότερα οι παίκτες του έστησαν μια γιορτή στα αποδυτήρια του Παγκρήτιου, πανηγυρίζοντας μία ακόμη επιτυχία της ομάδας.