Στην Εθνική Ανδρών ο Αλεξανδρόπουλος
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος κλήθηκε από τον Τζον Φαν Σιπ για τα ματς με Ονδούρες και Γεωργία.
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ζει μια ονειρική σεζόν. Μπήκε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, καθιερώθηκε επί ημερών του Λάζλο Μπόλονι, έγινε σημαντικός για όλο το rotation. Και τώρα εξαργυρώνει την καταπληκτική του σεζόν με μια κλήση… όνειρο.
Ο Τζον Φαν Σιπ κάλεσε για πρώτη φορά τον νεαρό μέσο και τον κάλεσε για το φιλικό με τις Ονδούρες την Κυριακή στην Τούμπα και με τη Γεωργία την Τετάρτη για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.
Πρόκειται φυσικά για μια πολύ μεγάλη στιγμή για τον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος φέτος μετράει 19 συμμετοχές, 1325 λεπτά συμμετοχής (9ος σε συμμετοχές στον Παναθηναϊκό), έχει ένα γκολ και μία τελική πάσα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφιερώσω την κούπα σε ένα αγαπημένο άνθρωπό μας…»
- Ξυπόλητος ο Χολ: Πού έδωσε τα παπούτσια του ο Αμερικανός
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»
- Βασιλιάς της Ευρώπης ο Θρύλος – «Καίγεται» ο Πειραιάς
- Αντετοκούνμπο: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα – Η Euroleague πρέπει να κάνει το Final Four κάθε χρόνο στην Αθήνα!»
- Η κούπα της Euroleague στα αποδυτήρια του T-Center: Πανευτυχείς οι «ερυθρόλευκοι» (pics)
- «Βγάζοντας το καπέλο» στον Άλεκ Πίτερς
- Εσύ, μόνο εσύ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442