Με τον αγαπημένο της Στράτο Τζώρτζογλου να βρίσκεται μακριά της, καθώς συμμετέχει στο ριάλιτι «Φάρμα», η Σοφία Μαριόλα προσπαθεί να μείνει δραστήρια για να μη νιώθει τόσο έντονη τη μοναξιά.
Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού εμφανίστηκε να κάνει ποδήλατο στο Ζάππειο και να απολαμβάνει τη λιακάδα.
Ο φακός την συνέλαβε την ώρα της ποδηλατάδας και εκείνη πόζαρε με χάρη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας