Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό τις νέες παρατάσεις των αεροπορικών οδηγιών (Covid-19 notams), για αναστολή πτήσεων με την Καταλονία και για διεξαγωγή μόνο στο Δ.Α.Α «Ελευθέριος Βενιζέλος» πτήσεων από Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία.
Ειδικότερα, έχοντας ως στόχο την προστασία επιβατών και πολιτών από την πανδημία, παρατείνονται και ισχύουν ήδη από σήμερα τα ξημερώματα έως την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 06:00 το πρωί οι ακόλουθες αεροπορικές οδηγίες διεθνών δρομολογίων:
Αναστολή πτήσεων Καταλονία: Παρατείνεται η αναστολή πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και της περιοχής της Καταλονίας στην Ισπανία.
Αφίξεις μόνο στο Δ.Α.Α «Ελευθέριος Βενιζέλος» από Αλβανία / Βόρεια Μακεδονία: Όλες οι πτήσεις από και προς Ελλάδα από Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία σύμφωνα με την νέα παράταση της notam θα διεξάγονται μόνο στο Δ.Α.Α «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Οι εξαιρέσεις
Από την αεροπορική οδηγία (Νotam) εξαιρούνται οι ακόλουθες πτήσεις:
Πτήσεις που αναφέρουν ότι ευρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση (emergency flights).
Πτήσεις υποστήριξης του Ελληνικού Εθνικού Συστήματος Υγείας (Hellenic national healthcare system flights).
Πτήσεις επαναπατρισμού με την έγκριση του Υπ. Εξωτερικών (Flights approved by the Hellenic Ministry of Foreign Affairs for repatriation)
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας