Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Αρκουμανέας, θα επισκεφθούν στις 15:25 το σημείο ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) που πραγματοποιούν κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο Δημοτικό parking Τραυλού και Χατζηδάκη, στην Ελευσίνα.
Ειδικότερα, σήμερα κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν δωρεάν rapid test, μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) στις ακόλουθες περιοχές της Δ. Αττικής:
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας