H επέμβαση της αστυνομίας χρειάστηκε στη Δυτική Αττική, καθώς η προσέλευση του κόσμου, στα σημεία όπου γίνονταν οι έλεγχοι του ΕΟΔΥ για τον κοροναϊό ήταν αρκετά χαμηλή.
Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί βγήκαν στο δρόμο και σταματούσαν οχήματα προτρέποντας τους πολίτες να μπουν στην ουρά και να περιμένουν για να κάνουν το τεστ.
Αυτό σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ συνέβη προκειμένου να υπάρξει ένα επαρκές δείγμα ώστε να καταλάβουν οι ειδική ποια είναι η επιδημιολογική εικόνα της περιοχής.
Στο μεταξύ, οι έλεγχοι στην Ελευσίνα από την αστυνομία είναι σαρωτικοί. Μάλιστα οι αστυνομικοί το βράδυ του Σαββάτου βεβαίωσαν 6 παραβάσεις των 300 ευρώ σε άτομα που είχαν βγει βόλτα με τις μοτοσικλέτες τους, ξεκινώντας από το Ίλιον και πέρασαν από την Ελευσίνα όπου έπεσαν στο μπλόκο της αστυνομίας. Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί βρίσκονται στον δρόμο εφόσον ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας απάντησαν ότι δεν το γνώριζαν.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).