Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ο Μαξ Φερστάπεν ξεκίνησε και τερμάτισε πρώτος στο Grand Prix του Αμπου Ντάμπι, στον 17ο και τελευταίο αγώνα της χρονιάς στη Φόρμουλα Ένα.
Ο 23χρονος Ολλανδός οδηγός της Red Bull αναδείχθηκε πρώτος στην πίστα «Yas Marina» του Aμπου Ντάμπι, κατακτώντας έτσι τη δεύτερη φετινή και δέκατη συνολικά στην καριέρα του νίκη.
Επίσης έβαλε τέλος στις συνεχείς επιτυχίες της Mercedes στα τελευταία έξι Grand Prix. Ο Βαλτέρι Μπότας της Mercedes τερμάτισε δεύτερος και στην τρίτη θέση ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής, επίσης της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.