Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή η οποία έχει αρκετές αλλαγές.
Ραφίνια και Εμβιλά δεν βρίσκονται μέσα στους… εκλεκτούς, καθώς με το ματς απέναντι στην Πόρτο να ακολουθεί, προτιμήθηκε να πάρουν ανάσες και να μείνει εκτός. Εκτός είναι φυσικά και ο Χασάν και Μπρούνο, που έχουν επιπλοκές από τον Covid και θα επιστρέψουν στις αρχές του νέου έτους, όπως και ο Βαλμπουενά που παραμένει στα πιτς.
Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή ο Ραντζέλοβιτς, που ξεπέρασε τον κορωνοϊό, ενώ μέσα σε αυτή είναι και ο Βινάγκρε, όπως ήταν και στη Μασσαλία.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σε επαναφορά του χρωμοσομικού ελέγχου προχώρησε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες το 2028, αποκλείοντας έτσι τις τρανς αθλήτριες από τις γυναικείες κατηγορίες.
Ο Κασεμίρο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τον προσέγγισε ήδη για την Ίντερ Μαϊάμι με σκοπό να τον κάνει συμπαίκτη με τον Λιονέλ Μέσι.