Ο Καμπάκοφ άρχοντας της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπράγκα
Ο 34χρονος Γκεόργκι Καμπάκοφ ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ
H AEK υποδέχεται την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του Europa League, σε ένα ματς όπου θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους, αν και οι πιθανότητες πρόκρισης είναι ελάχιστες για την Ένωση.
Η UEFA με ανακοίνωσή της προχώρησε στους ορισμούς των διαιτητών για την 5η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης και στο ΟΑΚΑ θα είναι ο 34χρονος Γκεόργκι Καμπάκοφ, που φέτος σφύριξε δυο φορές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, παρότι δεν ανήκει στην Elite κατηγορία, αλλά στην πρώτη.
Ο βούλγαρος ρέφερι βρίσκεται μόλις δεύτερη φορά στο δρόμο ελληνικής ομάδας, καθώς πέρσι διηύθυνε το Τότεναμ – Ολυμπιακός 4-2.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάρτιν Μαρκαρίτοφ, Ντιγιάν Βαλκόφ και 4ος ο Ιβάιλο Στογιάνοφ.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/3): Δράση με Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ γυναικών και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Ιταλία: «Αυτά δεν θέλουν οι διαιτητές σχετικά με το VAR»
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Αταμάν: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη»
- Παναθηναϊκός AKTOR – Ερυθρός Αστέρας 82-74: Νίκη με ανατροπή και βήμα για την εξάδα οι «πράσινοι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442