Θόδωρος Μακρόπουλος : Ποιος είναι ο έλληνας αρχιπλοίαρχος που στοχοποιούν οι Τούρκοι
Ο έμπειρος αξιωματικός Θόδωρος Μικρόπουλος, επιχειρησιακός διοικητής της επιχείρησης «IRINI» και κυβερνήτης της φρεγάτας «Αδρίας», μπήκε στο μάτι της Αγκυρας γιατί ήταν εκείνος που έδωσε εντολή στη γερμανική φρεγάτα «Αμβούργο» να διεξαγάγει έλεγχο στο τουρκικό φορτηγό πλοίο «Ροζελίνα» για πιθανό ύποπτο φορτίο
Ο έμπειρος αξιωματικός Θόδωρος Μικρόπουλος, επιχειρησιακός διοικητής της επιχείρησης «IRINI» και κυβερνήτης της φρεγάτας «Αδρίας», μπήκε στο μάτι της Αγκυρας γιατί ήταν εκείνος που έδωσε εντολή στη γερμανική φρεγάτα «Αμβούργο» να διεξαγάγει έλεγχο στο τουρκικό φορτηγό πλοίο «Ροζελίνα» για πιθανό ύποπτο φορτίο.
Έμπειρος αξιωματικός ο αρχιπλοίαρχος Μικρόπουλος, είχε διατελέσει κυβερνήτης όχι μόνον σε ταχύπλοα σκάφη αλλά και σε φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού.
Μάλιστα διετέλεσε και διοικητής της ναυτικής βάσης της Σούδας.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας