Το μεσημέρι της Κυριακής (08/11, 13:30) η Λάτσιο θα υποδεχθεί στο «Ολίμπικο» τη Γιουβέντους στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Serie A αλλά θα έχει τρεις σημαντικές απουσίες.
Πρόκειται για τους Τσίρο Ιμόμπιλε, Λούκας Λέιβα και Θωμά Στρακόσια οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν κόντρα στους «μπιανκονέρι» καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (07/11) γνωστοποιήθηκε ότι δεν θα βρίσκονται στην αποστολή λόγω κορωνοϊού.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν πάρει μέρος στον αγώνα πρωταθλήματος με την Τορίνο ενώ είχαν βγει θετικοί στα τεστ ανίχνευσης για τον covid-19 μετά από το παιχνίδι κόντρα στην Μπριζ για το Champions League.
Μέσα σε λίγες ημέρες, βγήκαν διαφορετικά αποτελέσματα στα τεστ των τριών παικτών καθώς το ένα εργαστήριο έδειξε θετικά τεστ ενώ το άλλο έδειξε αρνητικά. Ως εκ τούτου, οι Ρωμαίοι υποχρεώθηκαν να αφήσουν εκτός αποστολής και τους τρεις ποδοσφαιριστές για λόγους ασφαλείας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.