Στην Ουκρανία βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Ζόρια Λουχάνσκ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League.
Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην πόλη Ζαπορίζια, την προσωρινή έδρα της Ζόρια, και το βράδυ προπονήθηκε στο στάδιο Slavutych Arena.
Δείτε στο βίντεο τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του ΑΕΚ TV.
Ο Ματίας Λεσόρ με ένα ιδιαίτερο story στο instagram απάντησε εμμέσως στον Μίσκο Ραζνάτοβιτς σε όσα είπε ο γνωστός ατζέντης για το τέλος της συνεργασίας τους.
Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (11/2) από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Βάσκος τεχνικός έστειλε το μήνυμά του για τη «χρυσή» αυτή περίοδο.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη και τη Euroleague - Οι οικονομικές απαιτήσεις του Αμερικανού και το... beef με τον Κέντρικ Ναν