Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκρίπνικ : «Δυνατή ομάδα η ΑΕΚ, είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε»

Σκρίπνικ : «Δυνατή ομάδα η ΑΕΚ, είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε»

Ο προπονητής της Ζόρια, Βίκτορ Σκρίπνικ μίλησε για την αυριανή (5/11) μάχη με τους «κιτρινόμαυρους», υποστηρίζοντας πως η ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα.

Για την αυριανή (5/11) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Ουκρανία μίλησε ο προπονητής της Ζόρια, Βίκτορ Σκρίπνικ.

Οι Ουκρανοί αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς στο Europa League, με τον κόουτς της Ζόρια να τονίζει πως άπαντες είναι έτοιμοι για τη μάχη με την Ένωση.

Στη συνέντευξη τύπου, ο Σκρίπνικ αναφέρθηκε με καλά λόγια στην ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας πως είναι μια δυνατή ομάδα, ενώ δε θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την αυριανή μονομαχία.

«Το πρόγραμμα δεν επιτρέπει να στενοχωρηθούμε για την τελευταία μας εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Όλοι οι παίκτες μου είναι έτοιμοι να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και αντιλαμβάνονται τη σημασία του αγώνα με την ΑΕΚ. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν ακόμη βαθμό στον όμιλο και θα ήθελαν θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε τη νίκη, όχι μόνο για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας, αλλά για να δώσουμε και βαθμούς στην Ουκρανία», τόνισε ο 50χρονος τεχνικός.

«Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που παίζει με διαφορετικές διατάξεις και πολλές φορές αλλάζει σύστημα στη διάρκεια του αγώνα. Μπορεί να έχασε τα δύο πρώτα της ματς στον όμιλο, αλλά είχε πολλές καλές στιγμές, ειδικά απέναντι στη Λέστερ μετά το 0-2, όπου μείωσε και μπορούσε να σκοράρει ξανά. Είναι μια δυνατή ομάδα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο τέτοιου επιπέδου.

Εμείς κάναμε πολλές φάσεις απέναντι στην Μπράγκα αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Θα θέλαμε να προηγηθούμε στον αυριανό αγώνα και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι ένας άξιος αντίπαλος και ετοιμάζουμε να δείξουμε την καλύτερή μας πλευρά, τη δύναμή μας και την όσο το δυνατόν υψηλότερη ποιότητά μας, χωρίς περιττά συναισθήματα, αλλά με συγκεκριμένο τρόπο. », πρόσθεσε.

Για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του; «Υπάρχει πάντα ένας κορμός, αλλά και κάποιες θέσεις ανοιχτές. Θα αποφασίσουμε μετά την τελευταία προπόνηση», τόνισε ο Ουκρανός προπονητής.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024