Ο κοροναϊός συνεχίζει να επηρεάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και αυτή τη φορά θετικός βρέθηκε ο Τζιάνι Ινφαντίνο.
Ο πρόεδρος της FIFA παρουσίασε αρχικά ελαφρά συμπτώματα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για την ανίχνευση του covid-19. Τα αποτελέσματα του τεστ έδειξαν ότι ο ισχυρός άνδρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχει διαγνωστεί θετικός στον ιό.
Ο 50χρονος συνεχίζει να παρουσιάζει ελαφρά συμπτώματα και όπως ορίζουν οι υγειονομικοί κανόνες έχει τεθεί σε υποχρεωτικό κατ’ οίκον περιορισμό τουλάχιστον για τις επόμενες 10 ημέρες. Μάλιστα πρόκειται εντός των προσεχών ημερών πρόκειται να υποβληθεί και σε νέα τεστ.
Ο Ινφαντίνο παρακολουθείται συνεχώς από τον θεράποντα γιατρό του ενώ η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία έστειλε τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση μέσω ανακοίνωσης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD.
Θέλοντας να «αποζημιώσουν» τους 374 οπαδούς που ταξίδεψαν στον Αρκτικό Κύκλο για να δουν την άθλια εμφάνιση κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα καλύψουν τα έξοδα των εισιτηρίων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ επειδή αμφισβητείται. Ομολογία αποτυχίας ο ορισμός τεσσάρων διεθνών στο Asteras Aktor-ΑΕΚ, έβαλε και ρέφερι που είχε καιρό να ορίσει